Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăileanul Leonard Toader va lupta în gala “Road to Colosseum”

* “Road to Colosseum” este una dintre cele mai prestigioase gale de kick boxing din Italia * pe 10 aprilie, Toader va lupta la categoria 81 kg cu italianul Patrik Bima

 

Multiplul campion național Budokai și campion mondial al Federației Române de Freestyle și Muay Thai, brăileanul Leonard Toader va reprezenta România într-una dintre cele mai presigioase gale de kick boxing din Italia, “Road to Colosseum”. Brăileanul, pregătit de Doru Beșleagă în cadrul clubului Doru Team, va lupta, în cadrul categoriei 81 kg, pe data de 10 aprilie 2021, cu un adversar mai mare de vârstă și anume, Patrik Bima, campionul en titre al Italiei la această categorie de greutate. Meciul va fi televizat atât în Italia cât și în România.

Leonard Toader va mai lupta în țara noastră și în luna mai, în gala “Golden Fighter Championship”, tot reprezentând România, într-un meci cu echipa Olandei. Evenimentul sportiv din România în care va lupta brăileanul va fi transmis în direct de ProTV și Pro X. De asemenea, în iunie, Toader va evolua în Spania, într-o gală tip piramidă.

“Pentru unul dintre sportivii noștri, Leonard Toader, urmează trei competiții internaționale majore, pe 10 aprilie va lupta într-una dintre cele mai prestigioase gale de kick boxing din Italia, Road to Colosseum, în mai va evolua în România într-un meci cu echipa Olandei, iar în iunie, în Spania într-o gală tip piramidă. Noi cautăm în acest moment sponsori care ar vrea să încurajeze tinerele talente brăilene din kick boxing și în special pe acest copil de doar 18 ani”, ne-a declarat antrenorul Dorel Beșleagă.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii