Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăileanul Darius Ştefan Mihăescu a livrat mingea la partida Africa de Sud – Namibia

• un meci din grupa B a Cupei Mondiale de rugby, competiţie găzduită de Japonia • brăileanul a ajuns în Japonia după ce a câştigat  promoţia “Un Rol Mare pentru Cel Mic”, organizată de DHL Express România

 

Brăileanul Darius Ştefan Mihăescu, copilul român care a câştigat promoţia “Un Rol Mare pentru Cel Mic” organizată de DHL Express România, a livrat mingea la partida Africa de Sud – Namibia. Reprezentativa Africii de Sud a învins, sâmbăta trecută, la Toyota, cu scorul de 57-3, selecţionata Namibiei, într-un meci din grupa B a Cupei Mondiale de rugby, competiţie găzduită de Japonia.  Evenimentul sportiv care a avut loc sâmbătă la ora 12.45, ora României, la Toyota.

Fericitul câştigător al acestui premiu inedit a plecat joia trecută de pe aeroportul Otopeni, după 5 ore a ajuns la Doha, iar după această escală au urmat alte 10 ore de zbor până la Tokyo. Darius şi mama lui au  vizitat oraşul, iar vineri au ajuns la Toyota. Sâmbătă dimineaţă, cu 5 ore înaintea partidei  Africa de Sud – Namibia, Darius Ştefan Mihăescu, a făcut o repetiţie de aproape o oră pentru evenimentul la care urma ca el să fie în prim plan, în deschiderea meciului.

“Sunt încântat de ceea ce am văzut în Tokyo şi de atmosfera de la stadionul din Toyota. În ziua meciului am ajuns la repetiţii cu 5 ore înaintea meciului şi am avut ceva emoţii. La momentul oficial, unul pe care nu-l voi uita, mă aplaudau spectatorii, mi-au făcut cu mâna. Mi-ar plăcea să mai fac odată acest lucru”, a declarat Darius Ştefan Mihăescu.

Vă reamintim că sponsorul oficial al Rugby World Cup 2019, DHL Express, a organizat în fiecare ţară participantă la Cupa Mondială din acest an, un concurs la care au putut participa copii care vor avea vârsta între 8 şi 15 ani la data desfăşurării competiţiei. Astfel, se oferea unui copil ocazia de a duce la centru mingea la deschiderea unui meci. Un concurs la care Gabriela Mihăescu l-a înscris şi pe Darius, fiul ei. Iar şansa i-a surâs brăileanului care astfel a ajuns în Japonia la Cupa Mondială.  Darius Ştefan Mihăescu, locuieşte în Bucureşti şi este elev în clasa a III-a la Şcoala nr. 131.
Categorie articol: 

Comentarii