Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăileanca dată dispărută de soră, găsită moartă la Galați

* cadavrul unei femei de 67 de ani a fost descoperit în noaptea de miercuri spre joi pe marginea drumului de centură al Galațiului * potrivit unor surse, femeia ucisă cu violență ar fi chiar brăileanca dată dispărută de sora sa, Plopeanu Dumitra

 

 

 

O crimă oribilă a fost comisă la Galați, o femeie de 67 de ani fiind găsită tranșată în noaptea de miercuri spre joi, pe marginea drumului de centură al Galațiului.

Din primele date, semnalmentele femeii ar corespunde cu ale brăilencei de 67 de ani - Plopeanu Dumitra, care a fost dată dispărută de sora ei la data de 18 iunie. După descoperirea macabră, zona a fost împânzită de polițiști, iar criminaliștii de la IPJ Galați au prelevat probe pentru a stabili cum s-a produs totul. Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Morgă pentru efectuarea necropsiei. Se pare că femeia găsită pe marginea drumului de centură a avut o moarte violentă, mâinile și picioarele fiindu-i secționate de corp.

Conform ziarului Monitorul de Galați, Poliţia şi Parchetul au declanşat o anchetă, iar în urma verificărilor a fost identificat un principal suspect. Potrivit datelor furnizate de la Parchet, s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la infracţiunile de omor si profanare de cadavre sau morminte. Omorul a avut loc în apartamentul principalului suspect (75 ani) fiind aplicate 3 lovituri de cuţit în zone vitale. Cadavrul a fost apoi tranşat în cadă, pus în saci şi apoi lăsat în zona unde a şi fost descoperit. Principalul suspect a fost adus la audiere, timp în care se desfăşoară şi cercetări la faţa locului. Victima, Dumitra Popeanu, se cunoştea cu suspectul.
Categorie articol: 

Comentarii