Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăileancă lovită de maşină pe strada Gării

* un şofer a accidentat o femeie de 44 de ani, acesta mergând iniţial la domiciliul său, în timp ce conducătorul auto şi-a văzut de drum * ulterior ea a solicitat acordarea de îngrijiri medicale şi în cauză poliţiştii au întocmit dosar penal

 

 

 

O femeie a fost accidentată de o maşină pe strada Gării. La data de 20 mai, în jurul orei 18.44, poliţiştii au fost sesizaţi de către o brăileancă de 44 de ani cu privire la faptul că, în cursul zilei respective, a fost victima unui accident rutier.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că la volanul autoturismului implicat în accident se afla un bărbat de 37 de ani din Brăila. În timp ce conducea maşina pe strada General Eremia Grigorescu, acesta ar fi surprins şi accidentat femeia, rezultând vătămarea corporală a acesteia. Iniţial, victima s-a deplasat la domiciliu, însă ulterior a solicitat acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
Categorie articol: 

Comentarii