Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăileancă de 71 ani, înecată în Dunăre

• trupul acesteia a fost zărit plutind pe apă de câţiva trecători • femeia fusese dată dispărută de la domiciliu cu câteva ore înainte, de către ginerele ei

 

O femeie în vârstă de 71 ani a fost găsită înecată în Dunăre, ieri, în jurul orei 11.00. Trupul neînsufleţit, care plutea pe apă, a fost zărit de câţiva oameni din zonă, care au alertat Poliţia de Frontieră. Cu ajutorul unei şalupe a instituţiei, cadavrul a fost adus la debarcader şi scos la mal, de unde a fost preluat de poliţiştii criminalişti. După efectuarea verificărilor de către oamenii legii, trupul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea autopsiei.

Ulterior, organele de cercetare au identificat-o pe femeie, aceasta fiind din municipiu. Cu câteva ore înainte de a fi descoperită înecată în Dunăre, ginerele ei a mers la Poliţie pentru a reclama dispariţia acesteia de la domiciliu.

Medicii legişti vor stabili cauza decesului, urmând ca poliţiştii să pună cap la cap informaţiile şi să reconstituie ultimele clipe din viaţa brăilencei.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii