Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăileancă înarmată cu un cuţit, în sala de jocuri de noroc

zilele trecute, poliţiştii au acţionat pentru prevenirea faptelor violente, în pieţe, baruri şi pub-uri • aproape 200 de persoane au fost legitimate, iar într-o sală de jocuri de pe Calea Călăraşilor a fost depistată o tânără de 21 de ani care avea asupra ei un cuţit

 

Poliţiştii au dat o raită prin baruri, pub-uri şi pieţe, pentru a menţine ordinea publică şi a preveni infracţiunile cu violenţă. În plasa oamenilor legii a picat o tânără aflată într-o sală de jocuri cu un cuţit asupra sa.

În ziua de 2 martie, poliţiştii au acţionat pe raza municipiului şi a oraşelor Făurei şi Însurăţei, unde au verificat 68 de societăţi comerciale, au legitimat 188 de persoane şi au oprit în trafic 71 de autovehicule. Au fost constatate trei infracţiuni şi 60 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de aproximativ 16.000 lei. Dintre amenzile aplicate, 32 au fost pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 15 conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, două conform Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică, împreună cu cei din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au acţionat la o sală de jocuri de noroc, de pe Calea Călăraşilor. Aici au depistat-o pe o brăileancă, în vârstă de 21 de ani, având asupra ei un cuţit. Poliţiştii au ridicat cuţitul în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele tinerei au întocmit dosar penal pentru portul de obiecte periculoase.

Tot în aceeaşi zi, la ora 15.20, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică i-au depistat, pe strada Ghioceilor din municipiu, pe doi minori, cu vârste de 15 şi 16 ani, asupra cărora au fost găsite două cuţite. Acum şi ei sunt cercetaţi penal.
Categorie articol: 

Comentarii