Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilean urmărit de autorităţile din Belgia pentru mai multe furturi

bărbatul de 42 de ani a fost depistat de poliţişti de la Investigaţii Criminale, care au pus în aplicare un mandat de arestare emis de autorităţile din Belgia • bărbatul a ajuns în spatele gratiilor, urmând să fie extrădat

 

Un bărbat din Brăila s-a specializat în furturi în Belgia. Pe numele lui a fost emis un mandat european de arestare, astfel că individul a fost arestat.

În ziua de 6 iulie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de arestare, emis pe numele unui bărbat din municipiu.

 Autorităţile judiciare din Belgia au emis pentru brăileanul de 42 de ani un mandat european de arestare pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt.

Potrivit poliţiştilor, anterior, acesta s-a aflat în arest la domiciliu, fiind în permanenţă în atenţia poliţiştilor din cadrul Biroului Supravegheri Judiciare Brăila. În cursul zilei de luni, Curtea de Apel Galaţi a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile a bărbatului, care a fost încarcerat şi urmează a fi extrădat către autorităţile belgiene.

 
Categorie articol: 

Comentarii