Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilean trimis în judecată pentru distrugere

• Constantin A., de 25 de ani, a distrus ecranul unui aparat de jocuri electronice, paguba depăşind suma de 2.000 lei

 

Procurorul Gheorghe Velea, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, a dispus trimiterea în judecată a unui tânăr în vârstă de 25 de ani, care şi-a vărsat nervii pe ecranul unui aparat de jocuri electronice.

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 21 februarie a.c. În jurul orei 18:05, precizează anchetatorii, o patrulă din cadrul Biroului Ordine Publică - Poliţia Municipiului Brăila a fost solicitată să intervină (după un apel făcut la 112) la o sală de jocuri amplasată la parterul unui bloc de pe Şoseaua Buzăului. În acel moment, oamenii legii l-au identificat şi l-au adus la audieri, la sediul Poliţiei Municipului, pe Constantin A., tânărul de 25 de ani care, furios că pierduse la “păcănele”, a distrus ecranul aparatului, lovindu-l mai întâi cu palmele, apoi cu picicorul şi în final cu pumnul, făcându-l ţăndări.

Incidentul a fost surprins de camerele de supravehere din incinta sălii de joc, iar societatea prejudiciată solicită despăgubiri de 2.154 lei, contravaloarea unui “Touchscreen Synot” identic cu cel distrus de brăileanul împătimit de jocurile de noroc. Cazul se află acum în atenţia magistraţilor de la Judecătoria Brăila. 
Categorie articol: 

Comentarii