Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilean reţinut pentru act sexual cu o minoră

Un brăilean de 29 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 13 ani. Deşi mama fetei a reclamat la Poliţie că fiica ei a fost obligată să satisfacă dorinţele sexuale ale bărbatului, fiind ameninţată şi lovită, acest lucru nu s-a confirmat. Astfel, în după-amiaza zilei de 27 octombrie, la ora 18.30, Vasilica V. a sesizat faptul că, în jurul orei 14.00, fiica sa a fost acostată pe stradă de un bărbat necunoscut şi, împotriva voinţei ei, a fost condusă într-un apartament unde a întreţinut raport sexual. În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii l-au identificat pe suspectul Titel Antohe (29 de ani), care, deşi ştia vârsta minorei, a întreţinut raport sexual cu ea. Fata a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală pentru examinare, medicul stabilind că prezintă o deflorare veche. "Din probele administrate de poliţişti până în prezent nu s-a putut confirma reclamaţia de ameninţare şi lovire", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Brăila, subinspector Jenel Şogor. La audieri, minora le-a spus poliţiştilor că îl cunoştea pe bărbatul de 29 de ani din cartier, după poreclă.
Titel Antohe s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor. Acesta mai este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi violare de domiciliu în formă agravantă, fapte comise în noaptea de 7 spre 8 februarie, când, împreună cu altă persoană, a distrus uşa de acces şi a pătruns în apartamentul unui brăilean.

Bărbatul a fost reţinut pe ordonanţă şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ şi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii