Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilean prins cu pistolul în maşină

Un brăilean de 36 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volan, deşi avea permisul de conducere suspendat, şi, în plus, avea un pistol neletal în maşină. Bărbatul deţinea legal arma şi cartuşele, însă avea voie să le ţină doar la domiciliu.
În ziua de 19 mai, la ora 21.35, poliţişti din cadrul Biroului Rutier, Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Biroului Ordine Publică pentru Mediul Urban şi Serviciului de Intervenţie Rapidă l-au identificat în trafic pe brăileanul de 36 de ani. Acesta conducea autoturismul proprietate personală, pe Şoseaua Buzăului, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat din data de 4 aprilie şi până la data de 1 august. În urma controlului efectuat în interiorul maşinii, poliţiştii au găsit un pistol neletal, din categoria celor supuse autorizării, şi 7 cartuşe aferente. "S-a stabilit că pistolul şi cartuşele sunt deţinute în mod legal de către brăileanul în cauză, însă certificatul de deţinător îi conferă dreptul numai de deţinere la domiciliu, nu şi de port în afara domiciliului, astfel că arma şi muniţia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor", a precizat inspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are permisul de conducere suspendat şi port, fără drept, de armă neletală, din categoria celor supuse autorizării.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii