Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilean infractor în Italia. Condamnare pentru proxenetism și trafic de droguri

* marți, polițiștii l-au depistat pe un brăilean de 36 de ani umărit la nivel național * Curtea de Apel Galați a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, bărbatul fiind condamnat la 7 ani și 4 luni închisoare pentru proxenetism, șantaj, trafic de droguri, nerespectarea regimului armelor, distrugere și furt * infracțiunile au fost comise pe teritoriul Italiei

 

Un brăilean a comis infracțiuni grave în Italia, el fiind condamnat la o pedeapsă cu închisoarea. Polițiștii l-au prins pe bărbatul care era dat în urmărire. Acesta a ajuns în spatele gratiilor.

La data de 23 februarie, la ora 09.30, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale l-au depistat pe raza municipiului Brăila pe un bărbat de 36 de ani, umărit la nivel național. Pe numele brăileanului, Curtea de Apel Galați  a emis un madat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 7 ani și 4 luni închisoare. Sentința a fost aplicată pentru comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, proxenetism în formă continuată, șantaj, trafic de droguri de mare risc, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, distrugere și furt, infracțiuni comise pe teritoriul Italiei.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii