Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilean dispărut în noaptea de Revelion

un bărbat de 42 de ani, din comuna Tufeşti, venise la sora sa din municipiu şi a plecat noaptea, în pijamale şi şosete • femeia a sesizat dispariţia la poliţie

 

Un bărbat de 42 de ani, cunoscut cu probleme medicale, a plecat în noaptea de Revelion din casa surorii sale din municipiu. Bărbatul era îmbrăcat doar în pijamale. S-a dat alarma la Poliţie, iar echipajele îl caută.

Potrivit poliţiştilor, la data de 1 ianuarie, ora 17.30, o femeie de 52 de ani, din Brăila, s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia de la domiciliul său, din noaptea de 31 decembrie 2017 spre 1 ianuarie 2018, a fratelui său, Purcarea Dănuţ. În jurul orei 3.00, bărbatul domiciliat în comuna Tufeşti, care venise în vizită la sora sa, de aproximativ două săptămâni, s-a făcut nevăzut. Se pare că bărbatul a mai dispărut anterior de la domiciliu.

Ca şi semnalmente, acesta are înălţime 165 de cm, aproximativ 60 de kg, faţa rotundă, păr şaten, ochi căprui, ten măsliniu, fără semne particulare. La data dispariţiei, el purta pijamale de culoare bleumarin, iar în picioare avea doar o pereche de şosete.

Pentru Purcarea Dănuţ s-a solicitat urmărirea la nivel naţional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii