Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilean depistat la volan cu permis de conducere necorespunzător

zilele trecute, un brăilean care conducea un ansamblu rutier format dintr-un autoturism Audi şi o remorcă, în judeţul Galaţi, a fost oprit pentru control de poliţiştii de frontieră • bărbatul care conducea ansamblul rutier era posesorul unui permis de conducere necorespunzător

 

Un brăilean conducea un autoturism la care era ataşată o remorcă, pe raza judeţului Galaţi, însă poliţiştii de frontieră l-au oprit pentru control. S-a constatat că şoferul avea permis necorespunzător.

În data de 3 martie 2020, în jurul orei 15.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti a oprit pentru control, pe DJ 242, în localitatea de frontieră Viile, judeţul Galaţi, un ansamblu rutier format dintr-un autovehicul marca “Audi” şi o remorcă. Acesta era condus de un cetăţean român, în vârstă de 39 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Brăila.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, s-a constatat că bărbatul care conducea ansamblul rutier respectiv este posesorul unui permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte acesta. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv”, au transmis reprezentanţii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

 
Categorie articol: 

Comentarii