Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilean de 35 de ani, mort după ce a provocat un accident rutier în județul Prahova

* inițial, bărbatul a fost transportat la spital, în stare comatoasă * acesta se angajase în depășirea unui TIR, moment în care s-a izbit frontal de un Logan care circula regulamentar din sens opus * conducătorul auto al Daciei Logan a murit pe loc

 

Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Brăila, a provocat un accident mortal, în noaptea de marți spre miercuri, pe un drum național din județul Prahova. Brăileanul se afla la volanul unui Audi A8, alături de alți doi pasageri tineri. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, conducătorul auto brăilean, Sorin Vădeanu, s-ar fi angajat într-o depășire neregulamentară a unui TIR, moment în care s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism, marca Dacia Logan, condus de un șofer piteștean în vârstă de 40 de ani. În urma impactului, piteșteanul a murit pe loc, în timp ce șoferul brăilean a fost transportat, în comă, la spital. Ceilalți doi pasageri din Audi au fost răniți ușor, însă și aceștia au fost duși la unitatea spitalicească.

Mai trebuie menționat că, după impact, mașina brăileanului a fost foc, însă nu se mai afla nimeni în autoturism în acel moment.

În cursul zilei de astăzi, șoferul din Brăila a decedat la spital, potrivit polițiștilor prahoveni.

SURSA FOTO: www.observatorulph.ro
Categorie articol: 
taguri: 

Comentarii