Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilean dat dispărut. Căutat în țară, dar și de poliția britanică

Dionisie Iulian, de 34 de ani, a plecat în cursul lunii aprilie de la domiciliu, însă  membrii familiei nu au mai putut lua legătura cu el * acesta este declarat dispărut și de autoritățile din Marea Britanie

 

 

Un bărbat care a plecat în Anglia, la muncă, este de negăsit de câteva luni. Mama lui a cerut ajutorul polițiștilor.

La data de 18 iulie, ora 10.00, o brăileancă de 54 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila și a sesizat dispariția, de la data de 13 iulie 2018, a fiului său, Dionisie Iulian, în vârstă de 34 de ani. Acesta a plecat în cursul lunii aprilie de la domiciliu, în Anglia, iar din data de 13 iulie, nu a mai putut luat legătura în niciun fel cu acesta.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că din data de 17 iulie 2018, acesta este căutat ca adult dispărut și de către autoritățile din Marea Britanie.

Semnalmente: înălțime 160-170 de cm, 70 de kg, ochii căprui, părul șaten, cu început de calviție frontal, fără semne particulare.

Pentru Dionisie Iulian s-a solicitat urmărirea la nivel național.

Persoanele care pot oferi informații despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgență gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.
Categorie articol: 

Comentarii