Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilean dat dispărut

un bărbat de 63 de ani a plecat spre muncă şi nu a mai revenit acasă, astfel că soţia a cerut ajutorul poliţiştilor

 

De mai bine de o săptămână, un bărbat de 63 de ani este de negăsit, iar soţia a sesizat dispariţia la Poliţie.

La data de 11 august, o brăileancă, în vârstă de 65 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, de la data de 9 august, a soţului său, Carabat Gheorghe, în vârstă de 63 de ani, care a plecat în mod voluntar de la domiciliu, la muncă, şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 170 de cm, constituţie atletică, aproximativ 75 de kg, ochii albaştri, părul cărunt, tuns scurt cu început de calviţie, are cicatrici pe abdomen, rezultate în urma unor operaţii de ulcer şi fiere, are jumătate din laba piciorului drept tăiată, în urma unui accident de tramvai. Pe ambele antebraţe prezintă tatuaje tip “ancoră”. 

La data dispariţiei, acesta purta cămaşă albă, pantalon lung gri deschis, încălţat cu adidaşi de culoare neagră, iar pe cap purta o pălărie deschisă la culoare.

Pentru Carabat Gheorghe s-a solicitat urmărirea la nivel naţional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii