Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilean căutat pentru înşelăciune

Condamnat la 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată, Ionel Gheorghe, în vârstă de 60 de ani, a reuşit să se facă nevăzut. În anul 2007, bărbatul, domiciliat în comuna brăileană Victoria, a fost trimis în judecată în lipsă, ulterior fiind condamnat. Întrucât se sustrage punerii în aplicare a mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta a fost dat în urmărire generală, fiind căutat şi acum de poliţişti. Cine poate da relaţii despre acesta este rugat să anunţe cea mai apropiată secţie de Poliţie sau să sune la 112.

Astfel, la data de 11 iulie 2007, aflându-se pe o stradă din municipiu, inculpatul a observat un bărbat şi l-a întrebat dacă doreşte să cumpere lemne de foc, întrucât el este brigadier la Inspectoartul Judeţean Silvic Brăila. Bărbatul a fost de acord şi s-a înţeles cu inculpatul să cumpere de la acesta lemne în valoare de 250 lei. Ionel Gheorghe i-a propus victimei să se întâlnească în dimineaţa următoare lângă grădina zoologică având asupra sa banii şi actul de identitate. A doua zi, cei doi s-au întâlnit, iar inculpatul i-a cerut victimei banii şi buletinul spunând că se duce în pădure să întocmească bonul pentru lemne, iar apoi s-a făcut nevăzut. De asemenea, în prima zi a lunii iulie, Ionel Gheorghe se afla pe raza satului Lacu Sărat şi a intrat în vorbă cu o femeie propunându-i să cumpere lemne de la el. Femeia a spus că nu are bani la ea şi s-a dus la domiciliu, ulterior aflând despre înşelăciunea comisă de inculpat. La scurt timp, bărbatul a fost imobilizat de câţiva localnici şi preluat de organele de poliţie.

Ionel Gheorghe are antecedente penale, fiind recidivist faţă de pedeapsa de 6 ani şi 4 luni închisoare. Bărbatul a fost arestat la data de 20 aprilie 2001 şi liberat condiţionat la data de 10 septembrie 2002, cu un rest de pedeapsă de 677 zile.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii