Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilean acuzat că a agresat sexual o copilă de 13 ani, în localitatea vrânceană Năneşti

este vorba despre un tânăr de 25 de ani, din Chiscani, care a luat-o pe fată în autoturismul său şi a abuzat de ea • potrivit presei vrâncene, acuzatul a fost reţinut şi va fi dus în faţa instanţei cu propunere de arestare

 

O minoră de 13 ani, din localitatea Năneşti, judeţul Vrancea, a trecut prin momente de coşmar, după ce a fost agresată sexual de un brăilean de 25 de ani. Tânărul era cu maşina prin localitatea respectivă şi a acostat-o pe fata care a făcut greşeala de a se urca în autoturism. S-a dat alarma la Poliţie, iar acuzatul a fost prins.

Potrivit presei vrâncene, un bărbat de 25 de ani, din comuna Chiscani, judeţul Brăila, a fost reţinut de poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Năneşti, în urma unei reclamaţii de viol, făcută prin 112. În seara zilei de 7 august, familia unei copile de 13 ani, din localitatea vrânceană, a sesizat fapta. Tânărul din Brăila este acuzat că ar fi exercitat acte de natură sexuală asupra minorei, în timp ce se aflau într-un autoturism, fata fiind în imposibilitatea de a se apăra.  Fata s-a urcat în maşina brăileanului, iar acesta a blocat uşile şi a încercat să o violeze. Minora a reuşit să scape după ce ţipetele ei au atras atenţia unor trecători. Brăileanul de 25 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost dus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

 
Categorie articol: 

Comentarii