Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Brăila volley team cup"

Sala de jocuri a Clubului Sportiv Municipal Brăila va găzdui pe 16 şi 17 septembrie un puternic turneu amical de volei feminin, la care vor participa patru formaţii din primul eşalon, vicecampioana naţională şi finalista Cupei României, CS Ştiinţa Bacău, ocupanta locului al patrulea, Unic LPS P. Neamţ, CSU Argeş Volei Piteşti şi Penicilina Iaşi şi două echipe din cel de-al doilea eşalon, CSU Galaţi şi CSM Comision, organizatoarea competiţiei.
Elevele profesorului Vladimir Stănescu au susţinut câteva partide de verificare cu o parte dintre formaţiile menţionate, ultima parteneră de antrenament a grupării de la Dunăre fiind CSU Argeş Volei Piteşti. Două dintre partidele disputate la Piteşti au fost câştigate de gazde cu 3-2 respectiv 3-1, iar cea de-a treia a revenit brăilencelor cu 3-0. Cu prilejul acestui turneu va debuta la CSM Comision şi Andreea Niculcea, coordonatoare de joc, o voleibalistă în al cărei palmares figurează două titluri de campioană naţională cu Metal Galaţi şi Unic LPS Piatra Neamţ.
Vineri au loc două reuniuni, iar la ora 16.00 va avea loc prezentarea oficială a echipei brăilene şi o reîntâlnire cu fostele glorii ale voleiului de pe plan local.
"Ţinând cont de valoarea competitoarelor, consider că va fi o competiţie puternică, un prilej pentru iubitorii voleiului de a vedea la lucru echipa brăileană şi două dintre formaţiile valoroase ale primului eşalon. Toţi spectatorii care vor veni la acest turneu vor primi o broşură care se numeşte - Volei, trecut, prezent şi viitor - care cuprinde ipostaze din istoria voleiului brăilean, o broşură pe care am făcut-o la iniţiativa preşedintelui acestui club, Viorel Balcan", a declarat Ionel Antihi, vicepreşedintele echipei CSM Comision Brăila.

Programul turneului:
Vineri - 16 septembrie
Ora 08.30 Penicilina Iaşi - CSU Galaţi
Ora 10.00 Unic LPS P. Neamţ - CSU Argeş Volei Piteşti
Ora 11.30 CSM Comision Brăila - Penicilina Iaşi
Ora 13.00 CSU Argeş Volei Piteşti - CS Ştiinţa Bacău
Ora 17.15 Unic LPS P. Neamţ - CSM Comision Brăila
Ora 18.15 CS Ştiinţa Bacău - Penicilina Iaşi
Ora 19.30 CSU Argeş Volei Piteşti - CSU Galaţi

Sâmbătă - 17 septembrie
Ora 08.30 CSM Comision Brăila - CSU Argeş Volei Piteşti
Ora 09.45 Penicilina Iaşi - Unic LPS P. Neamţ
Ora 10.30 CSU Galaţi - CS Ştiinţa Bacău
Ora 11.45 CSU Argeş Volei Piteşti - Penicilina Iaşi
Ora 12.30 Unic LPS P. Neamţ - CS Ştiinţa Bacău
Ora 13.45 CSM Comision Brăila - CSU Galaţi
Categorie articol: 

Comentarii