Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăila, trofeul de excelență din partea AMR la categoria Smart City

* primarul Marian Dragomir a postat, astăzi, pe rețelele de socializare că Brăila a obținut trofeul de excelență la categoria Smart City, în cadrul galei Asociației Municipiilor din România * evenimentul este organizat sub patronajul Președintelui României * același premiu a mai fost obținut de Arad și Hunedoara

 

Orașul Brăila a fost premiat de Asociația Municipiilor din România (AMR) pentru evoluția din ultima perioadă la capitolul digitizare. Primarul Marian Dragomir a postat, astăzi, pe rețelele de socializare că Municipiul Brăila a obținut Trofeul de Excelență la categoria ”Smart City” în cadrul Galei AMR, ce a avut loc luni seară.

BRĂILA SMART CITY - TROFEUL DE EXCELENȚĂ la Gala Asociației Municipiilor din România organizată sub patronajul Președintelui României: Programări cărți de identitate on-line; rezervare parcare de domiciliu on-line; aplicație Brăila Transport Public; certificate de urbanism on-line; GIS - Sistem Informațional Geografic; plată taxe și impozite on-line; plată taxă tonaj greu on-line; petitii on-line; Wifi4YOU - Program cu finanțare europeană semnat; apometre cu citire prin unde radio montate la case - aproximativ 1.700 montate până în prezent; iluminat LED cu diming și telemanagement”, a postat Dragomir pe pagina sa de Facebook, cu precizarea că toate aceste programe implementate în Brăila ne situează în topul Smart City al AMR, alături de Arad și Hunedoara.

Unele programe au fost realizate de societăți specializate iar altele de IT-iștii primăriei, fără costuri. Orele de muncă și implicarea colegilor se uită, programele rămân, iar orice inițiativă care aduce mai multă transparență, inovație și scutește brăilenii de drumuri ne determină să continuăm. Mulțumesc colegilor de la Primăria Brăila pentru implicare și brăilenilor pentru încredere!!!”, a mai adăugat primarul.

Vom reveni.
Categorie articol: 

Comentarii