Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăila nu scapă dirt track-ul din mână

Componenţii secţiei de dirt-track de la CSM Brăila au avut o scurtă vacanţă şi, de o săptămână, au reluat antrenamentele în vederea competiţiilor de obiectiv care au mai rămas de disputat.
Următoarea etapă a naţionalelor de dirt-track va avea loc pe 20 august, la Sibiu, după care Alexandru Toma şi Fănică Popa vor participa la Campionatul European de perechi şi apoi la ultima etapă a Campionatului Naţional individual, care se va derula în Bulgaria.
Sezonul competiţional cuprinde şi trei etape din Cupa MACEC: două în România, la Brăila şI Sibiu, şi ultima în Ucraina.
"Am purtat o discuţie serioasă cu sportivii, le-am atras atenţia că pentru mine important este doar locul întâi, pentru el se cântă imnul României, nu pentru celelalte locuri de pe podium. Acum aşteptăm rezultatele, eu îmi doresc titlul naţional şi locul întâi în Cupa MACEC, iar Alexandru Toma şi Fănică Popa pot îndeplini aceste obiective", a declarat Nicu Niţă, prim-vicepreşedintele Federaţiei Române de Motociclism şi principalul sponsor al secţiei de dirt track a CSM-ului.
Oficialul FRM a mai precizat că deja s-au făcut demersuri la forurile continentale ca şi la anul o etapă a Campionatului European de dirt track să se desfăşoare la Brăila.
"Oraşul nostru va organiza şi la anul o etapă a Campionatului European de dirt track, iar fondurile necesare competiţiei vor fi asigurate de Primăria Brăila şi Consiliul Judeţean", a mai adăugat Nicu Niţă.
Categorie articol: 

Comentarii