Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăila Nouă îl sprijină pe George Simion ca independent la Europarlamentare

• cunoscut pentru activitatea sa cu Platforma Unionistă Acţiunea 2012, George Simion şi-a anunţat, ieri, şi la Brăila candidatura la Alegerile Europarlamentare, ca independent • acesta se bucură de susţinerea pentru strângerea de semnături din partea partidului local al lui Lucian Căprariu, Brăila Nouă

 

Membrii partidului local Brăila Nouă, care îl are printre fondatori pe consilierul municipal Lucian Căprariu, au dezvăluit, ieri, candidatul independent pe care au decis să îl sprijine la Alegerile Europarlamentare. Este vorba despre George Simion, cunoscut pentru activitatea sa în cadrul Platformei Unioniste Acţiunea 2012, care s-a aflat la Brăila pentru a-şi lansa candidatura în viitoarea cursă electorală. Printre temele abordate de acesta s-a numărat şi ideea necesităţii ca zona Brăila - Galaţi să fie următorul pol urban din România. Acesta a promis alocarea de resurse, ca europarlamentar, şi din bugetul viitor al Uniunii Europene pentru realizarea regiunii metropolitane a Dunării de Jos.

“Unirea este idealul nostru şi credinţa că prin Unire vom dezolta ţara. Avem de înfăptuit mai multe uniri şi în România, iar una dintre acestea este cea dintre Galaţi şi Brăila. Chiar dacă acest lucru nu este dorit de clasa politică din prezent, temătoare că îşi va pierde privilegiile, eu cred că e singura cale de a reda strălucirea de odinioară acestei zone”, a declarat George Simion.

În acelaşi context, partidul local Brăila Nouă a semnat cu acesta un protocol de susţinere în privinţa strângerii de semnături şi nu numai. Consilierul local independent Lucian Căprariu a prezentat principalele obiective care vor fi realizate în baza parteneriatului încheiat.

“Acordul de parteneriat prevede un program operaţional pentru Brăila. Principalele obiective: activităţi de elaborare de politici publice pentru instituirea unui program specific regiunii metropolitate Galaţi - Brăila - Tulcea, realizarea proiectelor de infrastructură şi activităţi de lobby economic şi politic pentru atragerea fondurilor europene. Vom munci pentru acest lucru. Avem o luptă de dus şi o vom duce împreună cu George Simion”, a declarat Căprariu.
Categorie articol: 

Comentarii