Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăila găzduieşte naţionalele de box ale juniorilor

• competiţia organizată de Federaţia Română de Box şi CSM Brăila se defăşoară în sala de jocuri a clubului brăilean

 

În perioada 8-12 octombrie, în sala de jocuri de la Clubul Sportiv Municipal Brăila se desfăşoară Campionatul Naţional de Box pentru juniori, sportivi născuţi în anii 2003 şi 2004, competiţie organizată de clubul brăilean şi Federaţia Română de Box.

Finalele Campionatului Naţional pentru juniori, la cele 13 categorii de greutate, 46 kg, 48 kg, 50 kg, 52 kg, 54 kg, 57 kg, 60 kg, 63 kg, 66 kg, 70 kg, 75 kg, 80 kg, plus 80 kg se vor desfăşura pe 12 octombrie, de la ora 14.00. 

La această competiţie, pentru CSM Brăila vor boxa următorii pugilişti: Alexandru Tănase categ. 66 kg, Marian Fălcaru categ. 54 kg, Ciprian Gherguş categ. 60 kg, Valentin Avram categ. 70 kg, Mihai Turcu categ plus 80 kg, de la grupa antrenorului Niţă Robu, Darius Spirea categ. 60 kg, de la grupa antrenorului Costică Dafinoiu şi George Dan categ. 75 kg, de la grupa antrenorului George Perţea.

În altă ordine de idei, vinerea trecută, la Sala Sporturilor din Complexul Sportiv Carantina, a avut loc o acţiune organizată de CSM Brăila şi finanţată de DJST Brăila la care au participat 26 de pugilişti. Au fost în total 13 meciuri la care au participat numai sportivii clubului brăilean.

Printre cei care au participat la acest sparing s-au aflat şi boxerii care reprezintă CSM Brăila la Campionatul Naţional de box pentru juniori.

Au fost acordate tricouri şi diplome celor 13 câştigători şi alte 3 premii speciale.
Categorie articol: 

Comentarii