Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăila are prefect

Lucian Nicu Olteanu este noul prefect al judeţului Brăila. În şedinţa de Guvern, ce a avut loc în cursul zilei de ieri, 28 ianuarie, a fost aprobată hotărârea de numire a noului prefect de Brăila la pachet cu actul oficial privind eliberarea din funcţie a Vasilicăi Vîlcu, cea care a ocupat fotoliul de prefect din primăvara anului trecut. Lucian Nicu Olteanu este inspector de muncă în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Brăila, un tehnocrat de 41 ani şi este susţinut de actuala alianţă aflată la guvernare.
În ce priveşte numirea lui Cristian Ciocan - consilier superior în cadrul Finanţelor locale (susţinut de UNPR) -, ca subprefect al judeţului, surse din cadrul administraţiei centrale ne-au declarat că proiectul de hotărâre de Guvern încă nu este gata.
Reamintim că vicepremierul Liviu Dragnea a declarat public într-o conferinţă de presă, la jumătatea lunii decembrie, anul trecut, că îi va cere premierului Victor Ponta să ia serios în calcul demiterea prefectului de Brăila, Vasilica Vîlcu. Iată că, în final, schimbarea a fost făcută. În ce priveşte vacantarea fotoliului de subprefect, reamintim că la începutul acestei luni, Cătălin Grosu, şi-a dat demisia din această funcţie, invocând motive personale.

 
Categorie articol: 

Comentarii