Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăila are echipă de handbal masculin în Divizia A

Înscrisă în această vară în Divizia A, echipa de handbal masculin HC Dunărea va disputa duminică primul meci pe teren propriu al sezonului competiţional 2011-2012, adversara brăilenilor fiind CSM Bacău 2010.
Majoritatea componenţilor echipei masculine HC Dunărea sunt juniori I de la LPS Brăila, cărora li s-au alăturat alţi trei handbalişti seniori formaţi la la aceeaşi grupare brăileană, dar care au evoluat la alte formaţii din acest eşalon. Aceştia sunt Andrei Trică şi Andrei Răducan, care au jucat la HC Târgovişte şi Victor Drăghici, handbalist venit de la CS Arad.
Antrenorii echipei HD Dunărea sunt aceiaşi care pregătesc şi juniorii I de la LPS Brăila, Sorinel Meca şi Teodor Ciochia.
Formaţia brăileană a fost învinsă cu 30-26 în deplasare de Universitatea Târgovişte şi acum va încerca să profite de avantajul propriului teren şi să obţină prima victorie.
"Nu este deloc o partidă uşoară, pentru că la CSM Bacău evoluează majoritatea componenţilor echipei naţionale a Republicii Moldova, o formaţie care anul trecut a fost campioană naţională la această categorie de vârstă. Dar noi o să încercăm să jucăm cât mai bine şi poate realizăm primele puncte", a declarat Sorinel Meca.
După meciul seniorilor va avea loc o partidă din cadrul Campionatului Naţional de handbal rezervat junioarelor I, în care se vor întâlni LPS Brăila şi Gr. Şc. 1 Mai Ploieşti, printre titularele gazdelor figurând şi jucătoarele de la HC Dunărea, Perianu, Tabarcea şi Bujoiu.
Categorie articol: 

Comentarii