Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăila a ajuns la aproape 2.000 cazuri COVID

* vineri, au fost alte 24 de cazuri nou confirmate cu coronavirus şi alte 3 persoane decedate * s-a ajuns la număr total al persoanelor confirmate de la începutul pandemiei de 1.999 şi 92 de bolnavi decedaţi * polițiștii continuă acţiunile de control pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus

 

 

 

La Brăila se înregistrează tot mai multe persoane infectate cu coronavirus, ajungându-se la un total de aproape 2.000 de cazuri. Polițiștii continuă acţiunile de control, tocmai pentru a limita răspândirea virusului SARS - COV 2.

Potrivit datelor transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, la data de 11 septembrie, la Brăila au fost alte 24 de cazuri nou confirmate cu coronavirus şi alte 3 persoane decedate, toate din municipiul Brăila. S-a ajuns la număr total al persoanelor confirmate de la începutul pandemiei de 1.999 şi 92 de bolnavi decedaţi.

La acest moment, 422 de brăileni se află în carantină la domiciliu, 32 de persoane sunt izolate la domiciliu, iar 147 de persoane sunt internate în spitale. Din totalul de 1.999 persoane confirmate cu infecţia COVID - 19, 54 sunt din alte judeţe.

În ziua de 10 septembrie, polițiștii, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au desfășurat acțiuni de verificare, pe raza județului Brăila, în mijloacele de transport în comun, în cele cu regim de TAXI, dar și în mijloacele companiilor ce asigură transportul angajaților la locul de muncă. Totodată, au fost verificate și societăţi comerciale, precum marketuri şi supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, dar şi pieţe și târguri. Principalul obiectiv al acestor acțiuni îl reprezintă siguranța cetățenilor, astfel că polițiștii vor continua să acționeze în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2.

În ultimele 24 de ore a fost verificat modul de respectare a măsurilor de protecție individuală și interdicțiilor impuse în această perioadă în cazul a peste 625 de persoane și a 36 de societăți comerciale. Cu această ocazie au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, dintre care 18 pentru nerespectarea normelor prevăzute de Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, iar 9 pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, aplicate în contextul COVID-19.

Totodată, polițiștii brăileni au desfășurat și 11 acțiuni punctuale, în cadrul cărora au fost legitimate 243 de persoane și oprite în trafic și verificate 159 de vehicule, fiind aplicate 28 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 11.000 lei.

 
Categorie articol: 

Comentarii