Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăila, 1 octombrie - Prima gală a circuitului Superkombat

Programul circuitului mai cuprinde două World Grand Prix în luna octombrie şi finala în luna noiembrie, care se va desfăşura în oraşul Frankfurt. Conform preşedintelui Superkombat World Grand Prix, Eduard Irimia, circuitul este transmis live în 83 de ţări din Europa, Asia şi Australia, şi în delay în 60 de ţări din Africa şi America de Sud.
Printre sportivii care şi-au anunţat deja participarea la gala de la Brăila se numără Stephan Leko, Erhan Deniz, Ricardo van de Bos, Carter Williams şi Cătălin Moroşanu. 20kom2La Brăila vor fi prezenţi şi foştii luptători K1, Peter Aerts şi Melvin Manhoef, în calitate de antrenori. Premiului oferit câştigătorului va consta într-o bursă în bani şi o maşină ediţie specială Mitsubishi Lancer Ralliart Superkombat.
Biletele pentru gala de la Brăila vor fi puse în vanzare, începând de marţi, în reţeaua Eventim.ro şi vor costa 50 lei în tribună, şi 200 lei la zona VIP.
La sfârşitul săptămânii trecute, echipa României a pierdut semifinala cu Serbia a circuitului WAKO Pro Team World Grand Prix. Echipa României a reuşit să câştige un singur meci din cinci la categoria 66.800 kg, prin Ionuţ Pitbull Atodiresei în faţa lui Aleksandar Topici.
Categorie articol: 

Comentarii