Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăila şi Galaţi dezvoltă lideri

  • este vorba despre proiectul Live2Lead Galaţi-Brăila, un eveniment anual marca John Maxwell Company, care va avea loc pe 25 noiembrie în Aula Universităţii Danubius Galaţi • organizarea aparţine unui parteneriat Brăila-Galaţi: CEPROHART SA Brăila şi, respectiv, Universitatea Danubius Galaţi, alături de JMT România • “Aducem în aceeaşi sală, la un eveniment cu şi despre leadership, leaderi şi oameni activi din Galaţi, Brăila şi Regiunea Sud Est care susţin şi trec la dezvoltarea puternică şi dinamică a propriului leadership într-o viziune de creştere comună pe termen lung”, promit organizatorii

 

Pentru mulţi, prea mulţi din păcate, “lider” înseamnă un scaun, o poziţie care îi dă celui care îl ocupă autoritate şi care îi permite să dea dispoziţii pe care ceilalţi au obligaţia să le execute.

Acesta este primul nivel  de leadership - leadershipul poziţional -  din Cele 5 niveluri ale leadershipului. Acest gen de lideri îşi consumă resursele pentru “cimentarea” scaunului şi au puţin de oferit  pentru comunitate.

Adevăraţii lideri sunt cei care au o viziune, văd primii drumul, arată direcţia,  o iau înainte, dar împreună cu echipa. Chiar dacă este conştient că ritmul este mai lent, când ajunge sus nu este singur. Este împreună cu toată echipa. Oamenii nu sunt conduşi de analize şi planuri, ci de lumina în care este proiectat viitorul. Ori aceasta este o vibraţie în rezonanţă cu valorile, convingerile şi competenţele liderului de a-i inspira pe oameni. Această vibraţie se propagă în întreaga organizaţie, de la top management până la ultimul angajat. Mai mult, aptitudinile de relaţionare prin comunicare sunt decisive. El influenţează continuu oamenii din echipă, creează un contact permanent prin care impactează, inspiră şi   provoacă, pentru ca în final să multiplice leaderi de aceeaşi valoare sau chiar mai mare decât propria valoare. Acesta este un leader adevărat.

 

De ce LIVE 2 LEAD Galaţi-Brăila?

Pentru că este cel mai puternic eveniment de leadership pe care cineva îl poate aduce în comunitatea sa, oriunde pe acest mapamond. Live2Lead este un eveniment anual marca John Maxwell Company, care are loc în Atlanta şi este dedicat dezvoltării liderilor. La Galaţi vom transmite acest eveniment sub licenţă JMC şi va fi sub formă de VIDEO subtitrat în limba română.

Pentru că, aşa cum vom vedea şi auzi pe Dave Ramsey în Live2Lead 2017, “organizaţiile nu sunt limitate de oportunităţi ci de cei care le conduc”.

Pentru că suntem conştienţi că valoarea leadershipului - antreprenorial, politic,  instituţional - este cel care determină nivelul de prosperitate nu numai materială, dar şi sufletească şi spirituală a unei comunităţi.

Pentru că  realitatea din  Brăila şi Galaţi confirmă la modul dureros pentru locuitorii acestor oraşe că TOTUL CREŞTE SAU SE PRĂBUŞEŞTE CU LEADERSHIPUL.

Pentru că în cazul nostru particular, al Brăilei şi Galaţiului, avem marea oportunitate a unui proiect comun de dezvoltare urbană pe actualul teren dintre Brăila şi Galaţi. Noua viitoare metropolă Galaţi-Brăila s-ar transforma în cel mai mare pol de dezvoltare după Bucureşti-Ilfov. Doar în acest mod putem schimba trendul din ultimii peste 25 de ani, de pierdere continuă de resurse, spre un trend de dezvoltare, care să atragă resurse în zonă, aşa cum cu nostalgie ne referim la Brăila secolului IXX.

Pentru că această idee nu este nouă, nici măcar nu aparţine unui contemporan. Ea are mai mult de 100 de ani. Dar pentru că în mod esenţial, lipsa unui leadership pe măsura viziunii şi  proiectului este principalul motiv pentru care şi acum este doar la stadiul de idee.

De aceea noi, organizatori, parteneri şi sponsori ai acestui eveniment, am hotărât să acţionăm. Să facem ceva pentru creşterea leadershipului în zona Brăila Galaţi, dar şi a zonelor învecinate nouă: Vrancea, Buzău şi Tulcea.

Proiectul Live2Lead Galaţi-Brăila este un prim proiect, demarat în 2016 pe principiul unui proiect comun Brăila-Galaţi. Pentru că unul din principiile cu care putem clădi un astfel de proiect este principiul parităţii, un an organizăm evenimentul în Brăila, următorul în Galaţi, şi tot aşa. Pe acelaşi principiu, începând din acest an, organizarea aparţine unui parteneriat Brăila-Galaţi: CEPROHART Brăila şi, respectiv, Universitatea DANUBIUS Galaţi. Ni se altăură în mod firesc în organizare JMT România. Mulţumim sponsorilor Live2Lead Brăila-Galaţi 2016, care ni s-au alăturat deja cu entuziasm în organizarea Live2Lead Galaţi-Brăila 2017: Pizzeria BELLA ITALIA Franciză, VRANCART Adjud, CALIVITA Internaţional, Tipografia PAPER PRINT INVEST Brăila, SIGOB SECURITY.

 

Multiplicare

Live2Lead este conceput pentru a oferi cel mai bun conţinut în ştiinţa conducerii pentru a inspira şi a motiva participanţii. În plus, se pune accent pe conectarea cu alţi lideri influenţi din zonă, dezbateri, schimb de idei şi crearea de relaţii care generează rezultate tangibile. Aducem în aceeaşi sală la un eveniment cu şi despre leadership leaderi şi oameni activi din Galaţi, Brăila şi Regiunea Sud Est  care susţin şi trec la dezvoltarea puternică şi dinamică a propriului leadership într-o viziune de creştere comună pe termen lung. Vorbitorii de top mondial din  Live2Lead 2017 sunt: John C. Maxwell, Dave Ramsey, Cheryl Bachelder şi Warrick Dunn. Ei vor aduce multă valoare participanţilor, provenită dintr-o viaţă şi experienţă de succes în leadership. În cadrul a trei sesiuni de dezbateri, lideri locali, participanţi la eveniment, vor împărtăşi din propria viziune şi experienţă în leadership. Multiplicăm în acest fel valoarea pe care o primesc toţi aplicanţii prin personalizare şi aplicare la realitatea şi specificul local.

 

Speakerii din 2017 sunt:

John C. Maxwell este autorul nr. 1 de best-seller-uri pe tema leadership-ului în topul realizat de New York Times, coach, şi speaker care a scris peste 100 de cărţi. În 2014 a fost apreciat că fiind liderul numărul 1 în sfera de business de către American Management Association® şi cel mai influent expert în leadership din lume conform Business Insider şi Inc. Magasine.

Dave Ramsey este om de afaceri, autor cotat cu 7 bestseller de NY Times , realizator de radio şi speaker motivaţional care a ajutat prin prin emisiunea de radio mii de persoane să găsească soluţii pentru depăşirea problemelor finaciare şi să aibă o situaţie sustenabilă. A fost inclus în Naţional Radio Hall of Fame în 2015 şi a inventat cuvântul şi conceptul ENTRELEADERSHIP, care combină responsabilităţile antreprenoriale cu ale unui lider.

Cheryl Bachelder, fost CEO la  Popeyes® Louisiana Kitchen Inc., este cunoscută pentru gândirea să strategică, abordarea focusată pe francize,  dezvoltarea unor echipe de lideri remarcabile şi performanţe financiare superioare. Cel mai recent ea a fost clasată pe locul 1 de către revista Inc, în Top 10 Lista celor mai buni CEO din lume.

Warrick Dunn, fost atacant în fotbalul american NFL şi filantrop, este un lider în nenumărate comunităţi prin organizaţiile sale caritabile cu programe inovatoare inspirate din propria sa viaţă. După o carieră de 12 ani în fotabalul American şi câştigarea a numeroase titluri, a fost numit de proprietarii NFL ca partener al Falcon Atlanta.

Biletele pornesc de la 174 Ron (Silver - include loc în rândurile 10-14, mapă eveniment, coffee break), 211 Ron (Gold - include loc în rândurile 6-9, mapă eveniment, coffee break) şi 249 Ron (VIP-include loc în rândurile 1-5, mapă eveniment, carte John Maxwell, coffee break).

Biletele pot fi procurate direct la sediul CEPROHART, Bd. Al. I. Cuza nr.3, Brăila, precum şi de la sediul Universităţii DANUBIUS, sau pot fi comandate online pe pagina Facebook a evenimentului Live2LeadGalaţi-Brăila.

 

PROGRAM

9:40 -10:00 Înregistrarea participanţilor

10:00-10:10 Deschidere eveniment cuvânt Organizatori/Parteneri/Sponsori

10:10 - 10:15 Cuvânt în deschidere Sorin Popa - Preşedinte John Maxwell Team România

10:15 - 10:52  John C. Maxwell

10:52 - 11:15 Sesiune interactivă - Lideri locali

11:15 - 11:50  Dave Ramsey

11:50 -12:20 Pauză de cafea/socializare

12: 20 - 12:52 Cheryl Bachelder

12.52 - 13.22 Sesiune interactivă - Lideri locali

13:22 - 14:19 Warrick Dunn intervievat de Don Yaeger şi John C. Maxwell

14.19 -14. 55 John C. Maxwell

14:55-15:15 - tombolă surpriză, sesiune interactivă Q&A şi concluzii

Informaţii suplimentare  se pot obţine prin contactarea: Mihaela Pătârlăgeanu la 0742 090 296, Oana Drăgănescu la 0733 180 466, prin vizitarea paginii FB Live2LeadGalati-Braila sau prin e-mail la l2l@ceprohart.ro.
Categorie articol: 

Comentarii