Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Boxerul Sabin Petrea participă la un turneu în Belgia

Sabin Petrea a fost lansat în boxul de performanţă de către antrenorul Dan Buterez, iar în prezent se pregăteşte la grupa coordonată de George Perţea şi Cristian Bălan, obiectivul lui din acest sezon fiind accederea în finala Campionatului Naţional rezervat seniorilor.
În altă ordine de idei, la sfârşitul acestei luni, Clubul Sportiv Municipal organizează la sala Polivalentă o gală amicală de box la care vor fi prezenţi componenţii lotului naţional de seniori ai României precum şi foşti sau actuali medaliaţi la nivel naţional şi internaţional din ţară, însă pe ring vor urca şi cei mai valoroşi boxeri brăileni.
La competiţia care va avea loc pe 28 mai este posibil să participe, în calitate de invitat de onoare, şi Leonard Doroftei, fostul campion mondial profesionist la categoria semi-uşoară a versiunii WBA.
"Suntem pe un drum bun, atât din punct de vedere al rezultatelor, cât şi al atragerii de sponsori, lucru fără de care nu ne putem crea condiţii optime de pregătire, dar şi de participare în competiţiile oficiale şi amicale din ţară. Şi, de aceea, trebuie să le mulţumesc şi pe această cale directorului Braicar, Cornel Săndulescu, lui Nicu Niţă, Cornel Muşat şi tuturor celor care, de fiecare dată, răspund cu promptitudine solicitărilor noastre", a precizat antrenorul George Perţea.
Categorie articol: 

Comentarii