Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Boxerii braileni Ivan si Christescu s-au pregatit pentru nationalele de seniori cu lotul olimpic al Romaniei

De mai bine de trei saptamini, o parte a lotului olimpic de seniori a efectuat un stagiu de pregatire la Braila in sala de box din Complexul Carantina, unde potrivit declaratiei antrenorului coordonator Valentin Vrinceanu exista conditii optime pentru performanta. Sub bagheta reputatului antrenor al lotului national s-au pregatit atit pugilistii consacrati in frunte cu medaliatul olimpic Ionut Gheorghe, Adrian Alexandru, Iulius Poczo sau Razvan Cojanu si citiva tineri de perspectiva.
De acest stagiu au beneficiat si singurii boxeri seniori braileni, Florin Ivan si Florin Christescu, ambii sportivi ai CSM-ului.
"Am convocat la lot copii foarte tineri, doi dintre ei campioni de tineret - Marius Jigheanu de la Pechea, judetul Galati, si Ionut Gheorghe, fost medaliat european de juniori - pentru ca sint sportivi de mare perspectiva. Am beneficiat la Braila de conditii optime de pregatire si acum asteptam sa-i vedem cum se vor comporta la nationalele de seniori care vor incepe luni, 25 septembrie la Iasi.
Sper ca majoritatea pugilistilor de la lotul de seniori sa aibe o evolutie constant buna. La Iasi speram sa mai putem gasi boxeri care sa poata fi cooptati la lot pentru ca din 2007 incep calificarile pentru Jocurile Olimpice si noi trebuie sa aruncam in lupta tot ceea ce este mai valoros in Romania", a declarat Valentin Vrinceanu.
Prezenti de fiecare data la sedintele de pregatire cei doi antrenori braileni de la CSM Costica Dafinoiu si Giorgiu Jipa spera ca elevii lor sa faca o figura frumoasa la Campionatele Nationale de box ale seniorilor, mai mult cel de al doilea crede in sansa lui Ivan de a redeveni component al lotului de seniori.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii