Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Botea vrea ca străzile unde se toarnă asfalt să fie închise temporar circulației

 

* consilierul municipal PND Brăila, Bogdan Botea, a venit cu această propunere la adresa primarului și a Poliției Locale, în cadrul ședinței ordinare a CLM din 29 aprilie * acesta a avertizat că a observat personal artere unde s-a turnat asfalt proaspăt, după care lucrarea a fost afectată de către unii șoferi, care nu au ținut cont și au trecut pe acolo cu autoturismele

 

 

Consilierul municipal PND Brăila, Bogdan Botea, a solicitat mai multă atenție în privința semnalizării lucrărilor care se fac la nivelul străzilor din oraș. Acesta a ridicat subiectul la rubrica ”Alte probleme”, în cadrul celei mai recente ședințe ordinare a CLM Brăila, ce a avut loc prin sistem video, în data de 29 aprilie. Botea a precizat că a observat personal șoferi care nu țin cont de benzile colorate folosite de autoritățile brăilene pentru a limita accesul autovehiculelor în zonele unde se lucrează. PND-istul a adăugat că asfaltul proaspăt turnat este afectat de multe ori în acest mod și că ar fi imperios necesar să se folosească semnul ”Acces interzis” pe durata lucrărilor, iar circulația să fie oprită temporar în zonele respective, în ciuda nemulțumirii unora dintre cetățeni.

”Am o rugăminte către primar și către Poliția Locală, în contextul asfaltării generalizate, care are loc în această perioadă - chiar pe timpul epidemiei, dar asta este altă problemă: dacă tot se asfaltează străzile, măcar să fie izolate zonele asfaltate, efectiv. Adică să fie izolate complet, circulația să fie închisă. Cu semnul «Accesul Interzis!», nu cu benzi din acelea colorate, care permit accesul autovehiculelor. Pentru că au fost și sunt cazuri - să știți că eu mă uit și circul frecvent prin aceste zone -, sunt unii șoferi care nu țin cont de faptul că se fac lucrări și au tentația de a distruge asfaltul proaspăt turnat. Deci am văzut că și domnul primar trece prin zonă. Dar această măsură trebuie luată, chiar dacă ea creează anumite nemulțumiri. Acolo unde este asfalt proaspăt, trebuie închisă circulația cu semnul «Accesul Interzis»!”, a afirmat Botea.

Consilierul nu a primit niciun răspuns din partea primarului Marian Dragomir sau al vreunui reprezentant din partea CLM Brăila în ședință.

 
Categorie articol: 

Comentarii