Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Botea rămâne la cârma IŞJ

Ne situăm în primele zece locuri din ţară şi, în opinia mea şi nu numai a mea, suntem primul deconcentrat din Brăila care îşi desfăşoară activitatea la standarde europene. Tututor celor care au încercat să denigreze activitatea pe care am avut-o, şi mă refer la rezultatele excepţionale de la olimpiade şi concursuri, locul I pe ţară la evaluarea naţională, implementarea Legii Educaţiei naţionale, grija faţă de oameni, colegi, elevi, implementarea politicii guvernamentale în teritoriu, le mulţumesc şi le doresc să încerce să facă şi ei măcar tot atât cât am făcut eu", a declarat ieri inspectorul general Viorel Botea.
Reconfirmarea profesorului Botea în postul de inspector şcolar general a surprins pentru că, se ştie, ca şi în cazul mai multor directori de instituţii publice, PDL Brăila i-a retras sprijinul politic lui Viorel Botea ca urmare a unei evaluări la care a contat, au spus reprezentanţii PDL, în primul rând, imaginea pe care conducătorii instituţiilor şi-au creat-o în rândul comunităţii, atât ca politicieni, cât şi ca profesionişti.
În ceea ce priveşte echipa managerială, conducătorul IŞJ a precizat că echipa a demonstrat capacitate de a-şi desfăşura activitatea corespunzător şi nu va îndepărta pe nimeni, cu excepţia celor care şi-au manifestat dorinţa de a pleca din motive personale. "Politica ministerului este de creştere a calităţii educaţiei şi nu răfuielile personale pe diverse criterii mai mult sau mai puţin politice. Indiferent de afirmaţiile care vor fi făcute la adresa mea, nu voi răspunde acestora, faptele fiind răspunsul meu. Acum, după reconfirmare, le urez colegilor succes în noul an şcolar", a mai spus inspectorul general Botea.
Categorie articol: 

Comentarii