Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Botea, ales preşedintele PMP Brăila

Peste 200 de membri ai PMP s-au întâlnit sâmbătă în Aula Facultăţii de Inginerie Brăila pentru a participa la Conferinţa filialei judeţene a partidului. Cu această ocazie, PMP-iştii şi-au ales noua conducere şi au făcut publice câteva dintre planurile de viitor pentru organizaţia judeţeană. Interesant este că, până nu demult preşedintele interimar al organizaţiei judeţene, Viorel Botea nu a avut niciun contracandidat la fotoliul de lider al filialei. Mai mult decât atât, cei prezenţi nu au putut decât să taie de pe buletinele de vot numele persoanelor cu care nu erau de acord, propunerile de ultim moment nefiind permise. Chiar şi aşa, Botea a fost ales preşedintele organizaţiei judeţene cu 230 de voturi "pentru" şi un singur vot anulat. Totodată, Ionel Adetu, pentru poziţia de secretar general a primit 202 voturi "pentru" şi 28 "împotrivă", în timp ce secretarul general adjunct, Cristian Boală, a fost ales cu 181 voturi "pentru" şi 49 împotrivă. Pentru funcţia de vicepreşedinte, Viorel Grosu a primit 208 voturi "pentru" şi 22 "împotrivă". Tot vicepreşedinţi au fost aleşi: Elena Dascălu, Ovidiu Traian Pontiliescu, Aurel Bajan, Eugen Ghiorghiu, Virginica Stăncescu.
Pentru a valida noua conducere, la eveniment a fost prezent Cătălin Cristache, secretar executiv în cadrul departamentului resurse umane în Consiliul Executiv Naţional (CEN), totodată, preşedintele filialei PMP Galaţi. "Cred că e un moment foarte important pentru organizaţia noastră. Pentru că am reuşit să avem o conducere aleasă în acest moment. Vreau să îl anunţ pe domnul preşedinte Cristache că sunt 12 organizaţii din judeţ care au venit astăzi din cele 18 pe care le avem în momentul de faţă. Deci e clar că şi judeţul reprezintă o pondere foarte importantă la Brăila. Avem o muncă deosebită şi grea ce va urma. Poate am mai spus-o, dar acum, în calitate de preşedinte ales, vreau să mulţumesc tuturor colegilor din echipa de conducere, membrilor de partid şi tuturor simpatizanţilor pentru ceea ce au făcut până acum. Să sperăm că de aici înainte vom face mai bine. Poate acest procent de 5,38% pe care l-am avut îl vom face mai mare, în aşa fel încât să intrăm în turul 2 aşa cum ne dorim şi muncim cu toţii", a declarat Botea, după votul primit din partea organizaţiei.
Tot cu această ocazie, fiecare membru prezent la eveniment a primit o temă pentru acasă: strângerea celor 5440 de semnături pentru candidatura Elenei Udrea la preşedinţia României.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii