Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bosoi si-a salvat in extremis echipa de la un semiesec

Jocul de pe Municipal a fost sarac in faze de poarta, chiar anost in cea mai mare parte a sa, iar ca valoare nu s-a ridicat nici la inaltimea unor jocuri din Liga a IV-a.
In prima repriza doar trei faze sint demne de remarcat. In minutul 8 Neta a initiat o actiune personala, dar a fost blocat in momentul in care se pregatea sa suteze la poarta. Urmatoarea s-a derulat abia dupa 20 de minute si putea conduce la deschiderea scorului numai ca mingea sutata de Rotaru din lovitura libera a lovit bara transversala a portii aparate de Tarabuta.
La rindul lor si oaspetii au fost aproape de gol in minutul 33 cind Ancuta a patruns in careu, dar a fost blocat de Zagan.
Nici in partea secunda a jocului fazele de poarta nu au abundat.
Daca in finalul primei parti a avut o interventie salvatoare in minutul 57 Zagan a trimis mingea prea incet spre propriul portar si Ancuta a fost la un pas de a o intercepta.
In minutul urmator, Nicu, fundasul echipei vizitatoare, a incercat sa degajeze mingea in corner insa a trimis-o spre vinclul propriei porti obligindu-l pe Tarabuta sa faca eforturi disperate pentru a evita golul.
Au urmat doua actiuni iteresante, la prima Lupu i-a pasat lui Rotaru insa sutul acestuia nu a periclitat poarta adversa, iar in penultimul minut de joc Gutu a executat impecabil o lovitura libera si atent Mitrea a scos mingea de sub transversala.
Partida se indrepta spre un rezultat de egalitate insa in cel de al patrulea minut de prelungire Bosoi a insistat, a recuperat mingea si din mijlocul careului a sutat fara sperante pentru Tarabuta.
Dupa aceasta victorie CF Braila are 11 puncte si ocupa locul al 13-lea in clasament.

CF Braila: Mitrea - Bosoi, Zagan, Moroianu, Stanciulescu - Rotaru, Necoara, Costache (min. 78: Stanciu), M. Coman - Mindroasa (min. 65: Lupu), Neta.
Categorie articol: 

Comentarii