Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bonurile de 361 lei, emise chiar pe 1 februarie, câştigătoare la loteria fiscală a lunii martie

• posesorii unor astfel de bonuri au la dispoziţie 30 de zile să revendice câştigul • dacă vor fi mai mult de 100 de câştigători, se va organiza o a doua etapă de extragere

 

Verificaţi-vă cu atenţie bonurile fiscale: dacă aveţi un astfel de bon cu o valoare de 361 lei, emis pe 1 februarie, sunteţi printre fericiţii câştigători care împart marele premiu lunar de 1 milion de lei la Loteria Fiscală a lunii martie.

Asta pentru că bonurile cu această valoare, emise în prima zi de februarie au ieşit câştigătoare la a treia extragere lunară din acest an a loteriei. Toate persoanele care deţin astfel de bonuri îşi pot revendica premiul printr-o cerere depusă la ANAF în următoarele 30 de zile, fondul total de 1 milion de lei, fiind împărţit la maxim 100 de premianţi.

Dacă vor fi depuse peste 100 de cereri de revendicare a premiilor, automat va fi organizată o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de câştigători, după cum sunt stabilite regulile jocului de către Ministerul Finanţelor Publice.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al companiei Loteria Română pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiului trebuie să depună în original bonul fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere.

Reamintim că la precedenta extragere, din februarie (pentru bonurile din ianuarie), au ieşit câştigătoare bonurile fiscale în valoare de 338 lei emise pe 2 ianuarie.

De precizat că în acest an sunt organizate în total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare şi două ocazionale (de Paşti şi de Crăciun), fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei.
Categorie articol: 

Comentarii