Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bolnav psihic disparut de la domiciliu

Nicu Stan, in virsta de 68 de ani, din comuna Visani, a disparut de la domiciliu, in ziua de 25 mai, cind a plecat spre Faurei si nu s-a mai intors. In urma cercetarilor s-a stabilit ca barbatul este bolnav psihic si ca a mai disparut de acasa, anterior, insa a revenit dupa doua - trei saptamini. Disparitia a fost sesizata la Postul de Politie din localitate chiar de concubina lui Nicu Stan, in data de 15 iunie, insa nici pina acum barbatul nu a fost identificat.
"Cercetarile efectuate de ofiteri din cadrul Compartimentului Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale au stabilit ca, in ziua disparitiei, susnumitul a intentionat sa mearga in orasul Faurei pentru a depune documentele necesare eliberarii unui nou act de identitate. Din comuna Visani pina in orasul Faurei a mers cu autoturismul unui consatean, care l-a lasat la destinatie si si-a continuat drumul. De asemenea, s-a stabilit ca Nicu Stan este bolnav psihic, avind asupra sa un bilet de externare dintr-un spital de specialitate din Bucuresti", a precizat purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Politie Judetean, subinspector Jenel Sogor. Barbatul disparut are urmatoarele semnalmente: constitutie slaba, inalt de 1,70 m, par negru, tuns scurt, ochii negri, prezinta o cicatrice postoperatorie in zona abdominala. La data disparitiei era imbracat cu sacou alb, pantalon si pantofi de culoare neagra.
Cine poate de detalii despre prezenta acestuia in municipiul sau judetul nostru este rugat sa se adreseze la cea mai apropiata unitate de Politie sau sa telefoneze, gratuit, la numarul 112 - Apelul Unic pentru Urgente.
Categorie articol: 

Comentarii