Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bogdi a plecat la spitalul Acibadem din Turcia!

• curajosul băieţel de 3 anişori din Brăila, care se luptă cu o tumoră la ficat, a plecat, ieri, împreună cu părinţii la clinica din Turcia, locul unde va primi şansa la o copilărie fără griji • brăilenii se mobilizează în continuare pentru acesta, donaţiile începând să sosească şi la redacţie • ieri, pagina de Facebook unde se putea dona direct cu cardul a fost blocată, din cauza unor probleme tehnice • până la remedierea situaţiei, brăilenii care vor să îl ajute pe micuţul Bogdi pot depune bani direct în conturile părinţilor sau pot veni la sediul redacţiei “Obiectiv”

 

Pe drumul cel bun! Bogdi, băieţelul de numai 3 anişori din Brăila, care a fost diagnosticat cu tumoră la ficat, a plecat, ieri, împreună cu părinţii la clinica din Acibadem, Turcia, acolo unde are cele mai mari şanse de vindecare.

Reamintim că, Bogdan Ioan Popa a fost diagnosticat în urmă cu câteva zile şi de atunci s-a dat startul unei lupte acerbe cu “buba-monstruleţ”, aşa cum a denumit boala chiar micuţul. Deşi diagnosticul i-a devastat pe părinţi aceştia au făcut tot posibilul pentru ca puiul lor să fie tratat în cea mai bună clinică, un spital din care să plece cu toţii sănătoşi şi fericiţi, în sprijinul lor venind mii de oameni cu inimă de aur. Cu ajutorul lor, soţii Popa şi Bodgi au mers ieri la aeroportul din Bucureşti şi, plini de speranţă, s-au îmbarcat în avionul către Turcia. La clinica din Acibadem, în primă fază, micuţul va face noi investigaţii, iar pe baza rezultatelor o echipă de medici va stabili exact ce tratament va trebui să urmeze. Apoi, pentru ca Bogdi să se poată bucura de o copilărie fără griji, acesta va trebui să efectueze un trasplant de ficat. În prezent nu se ştie o sumă exactă la care se ridică toate acestea, însă drumul este lung şi cu siguranţă va fi şi foarte costisitor, mult peste posibilităţile familiei. Dar Bogdi are alături oameni care îl iubesc şi care ar face orice să îl ajute, dovadă numărul tot mai mare de donaţii care se adună cu fiecare oră care trece.

 

Campania de pe Facebook este oprită momentan

Campania de strângere de fonduri derulată prin intermediul reţelei de socializare Facebook - “Bogdi învinge tumora” nu este funţională de ieri, din cauza unor probleme tehnice apărute. Având în vedere numărul uriaş al celor care au intrat să doneze şi suma fabuloasă adunată într-un timp foarte scurt - aproape 47.000 euro, valul acesta de donaţii i-a “blocat” pe cei de la Facebook care au suspendat temporar activitatea pe pagină.

“Vă rog să nu vă panicaţi! Pagina «Donează» a fost stopată din precauţie, Facebook ne cere explicaţii şi justificări pentru că s-au strâns foarte mulţi bani într-un timp foarte scurt. Noi acum suntem în drum spre Turcia până nu ajungem acolo nu putem rezolva problema acesta! Nu vă îngrijoraţi, banii deja donaţi ajung la Bogdi! Sperăm să rezolvăm cât mai curând problema cu pagina! Vă mulţumim!”, au scris, ieri, părinţii lui Bogdi pe reţeaua socială.

Însă chiar dacă acţiunea de strângere de fonduri pe Facebook este suspendată pentru o perioadă de timp, probabil una scurtă, există alte căi prin care puteţi să îl ajutaţi pe băieţelul de 3 anişori. Prima ar fi să depuneţi bani direct în conturile în RON sau în EURO deschise pe numele părinţilor.

 

CONT LEI, deschise pe numele Popa Sorina-Mihaela:

RO02INGB0000999907943914 (ING Bank)

RO92BRDE090SV53155850900 (BRD)

 

CONT EURO, deschis pe numele Popa Cristian:

RO43BRDE090SV33301900900 (BRD)

 

O altă variantă ar fi să licitaţi sau să scoateţi la licitaţie un obiect pe pagina de Facebook “Bogdi învinge tumora”. Acolo puteţi posta poze cu orice obiect doriţi să îl oferiţi spre vânzare, de la îmbrăcăminte şi încălţăminte, la dulciuri şi jucării, iar banii sunt redirecţionaţi apoi către cauza lui Bogdi. Activitatea este una intensă în acest grup şi tot mai mulţi oameni se alătură iniţiativei.

De asemenea, până când pagina “Donează” va fi din nou funcţională, puteţi să îl ajutaţi pe acest copil minunat şi cu donaţii direct la sediul cotidiaunul “Obiectiv”, strada Mihai Eminescu nr. 56.  Părinţii lui Bogdi ne-au rugat să le fim alături, iar noi vă aşteptăm. 

Deja, din ziua în care cotidianul “Obiectiv” a scris despre povestea lui Bogdi şi a a dat startul unei campanii de strângere de fonduri şi la redacţie, doi brăileni au venit să îl ajute pe micuţ cu sume de bani. S-au primit două donaţii în valoare de 50 lei fiecare, însoţite de cele mai frumoase urări de sănătate. Le mulţumim celor doi donatori anonimi pentru gestul nobil, iar uşile redacţiei nostre sunt deschise pentru toţi cei care vor să fie alături de acest îngeraş. Donaţii se pot face la adesa noastră de pe Str. Mihai Eminescu, nr. 56, de luni până vineri, între orele 10.00-17.00. Sumele dăruite şi numele donatorilor vor fi făcute publice a doua zi.

Nu contează ce metodă alegeţi, important este să ne unim pentru acest copil şi #impreună să îi oferim un licăr de speranţă.

 

Duminică, Teatrul de Păpuşi “Cărăbuş” vă aşteaptă în Parcul Monument

Teatrul de Păpuşi “Cărăbuş” vă aşteaptă duminică, 20 mai 2018, la ora 18:00, la evenimentul caritabil pe care îl organizează în Parcul Monument (la rondou), pentru Bogdi. Cei care doresc să fie alături de acest copilaş în lungul lui demers către vindecare, o pot face prezentându-se la acest eveniment, unde vor fi puse la dispoziţie urne mobile pentru donaţii.

 
Categorie articol: 

Comentarii