Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bogdan Spătaru a ajuns în cantonamentul echipei CF Brăila

De luni, în cantonamentul echipei CF Brăila se află şi mijlocaşul de 27 de ani, Bogdan Spătaru, jucător care în sezonul trecut a evoluat la campioana Letoniei, FC Daugava Daugavpils. Fotbalistul, care în cariera sa a mai evoluat la Unirea Tărlungeni şi la Gloria Buzău ar putea fi cel de-al doilea transfer pe care Alin Pânzaru şi-l doreşte în formaţia sa.

"Este un jucător experimentat, de care am avea nevoie în sezonul de primăvară. El a venit de luni şi se pregăteşte cu lotul nostru, a fost de acord cu condiţiile de la clubul brăilean, rămâne să-şi rezolve situaţia contractuală", a declarat Alin Pânzaru.
Tehnicianul brăilean a confirmat faptul că în aceste zile mai aşteaptă întăriri, dar nu a vrut să dezvăluie deocamdată numele fotbaliştilor cu care poartă tratative.
"Suntem în discuţii avansate cu încă un mijlocaş, dar sper să mai putem finaliza încă alte două transferuri, mai vrem doi jucători, dintre care unul este atacant, însă în acest moment şansele ca ei să vină la CF Brăila sunt de 40-50%", a explicat Pânzaru.
Astăzi, CF Brăila dispută cel de-al doilea amical din acest cantonament de pregătire, însă adversara brăilenilor nu mai este FC Zagon, cum era planificat iniţial, ci echipa de Liga a IV-a, ACSM Codlea.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii