Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Boc a remarcat decesul USL la Iaşi

"Pe 24 ianuarie, se anunţa USL la Iaşi. Am observat că tot la Iaşi s-a marcat decesul acestei alianţe, pe 15 septembrie. Asta ne arată cât de şubredă este această alianţă, este incapabilă să guverneze această ţară. Am mai spus-o şi o rept, USL este ca o gogoaşă care se dezumflă în fiecare zi", a spus Boc.
Liderul democrat-liberalilor a mai afirmat că "alianţa socialistă" nu urmăreşte decât să continue practicile vechi comuniste. "Nu au reuşit să se detaşeze nici de practicile comuniste din statul lui Ion Iliescu", a susţinut Boc.
Şeful PDL a mai spus că dacă Victor Ponta şi Crin Antonescu ar merge la un summit european şi ar susţine alocuţiuni nu ar fi băgaţi în seamă de nimeni. "Ar fi consideraţi ridicoli. Nici măcar la partidul lor socialist nu ar fi băgaţi în seamă şi ar fi puşi la respect", a spus Boc, adăugând că acest lucru este cauzat de populismul celor doi lideri ai USL.
La rândul său, prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat că USL joacă la Iaşi "hora dezbinării" şi nicidecum "Hora Unirii".
Categorie articol: 

Comentarii