Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Boc neaga ca a fost finantat de Arpad Paszkany in campania electorala

Presedintele PD, Emil Boc, a respins, joi, acuzatiile aduse de liderul PIN, Cozmin Gusa, conform carora omul de afaceri Arpad Paszkany i-ar fi influentat deciziile si l-ar fi finantat in campania electorala si a spus ca astfel de afirmatii reprezinta "calomnii ordinare si iresponsabile".
Boc a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca Gusa este in criza de subiecte si "spune ziua ce viseaza noaptea".
"Afirmatiile sale nu au nici un temei real in ceea ce ma priveste", a declarat Boc.
El sustine ca acuzatiile care i se aduc sint "gogomanii marca Gusa".
"Nu am fost finantat in campania electorala de Arpad Paszkany, lucru care se poate verifica prin consultarea actelor existente din campanie. Astfel de afirmatii le consider calomnii ordinare si iresponsabile", a mai spus Emil Boc.
Liderul PIN, Cozmin Gusa, a declarat, miercuri, ca omul de afaceri Arpad Paszkany, care patroneaza echipa de fotbal CFR Cluj, este principalul finantator al trustului de presa "Gazeta", din care fac parte jurnalistii arestati pentru santaj, si ca acesta l-ar putea influenta si pe Emil Boc.
Parlamentarul l-a atacat dur pe Paszkany intr-o conferinta de presa la Galati, sustinind ca afacerile acestuia "nu sint dintre cele mai curate" si ca s-ar putea sa fie la originea campaniei de presa sustinute mai bine de un an de trustul "Gazeta" impotriva sa.
Mai mult, deputatul a sustinut ca patronul CFR Cluj l-ar putea influenta pe Emil Boc, fiind unul dintre sponsorii PD.
"Arpad Paszkany a finantat trustul Gazeta, se poate verifica din intrarile pe publicitate facute acolo. A facut chiar mai mult decit atit: este banuit ca il influenteaza si-l coordoneaza pe Emil Boc, in calitatea lui de fost sponsor al campaniei electorale a lui Emil Boc. Faptul ca eu am atacat foarte putermic UDMR l-a facut probabil sa incerce sa publice in trustul Gazeta fel de fel de articole calomnioase la adresa mea, cu intentia de a ma intimida", a fost de parere Cozmin Gusa.
In replica, Arpad Paszkany a declarat, miercuri seara, corespondentului MEDIAFAX ca nu-l cunoaste personal pe Cozmin Gusa si ca nu stie cine-l manevreaza.
Categorie articol: 

Comentarii