Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Boc a lăudat investiţia Pirelli din România şi a asigurat compania de sprijinul Guvernului

"Aţi fost, sunteţi şi veţi fi întotdeauna extrem de binevenit în România pentru derularea unei asemenea investiţii de succes. Investiţia Pirelli de la Slatina are toate componentele unei investiţii străine reuşite şi pentru asta vă felicit şi vă mulţumesc în acelaşi timp. Vă mulţumesc pentru faptul că aţi ales România şi continuaţi să menţineţi investiţia în România", a spus Emil Boc în timpul evenimentului, notând creşterea investiţiei companiei cu 150 de milioane de euro.
Premierul a salutat şi creşterea numărului de angajaţi la Slatina, care în curând va ajunge la 2.800 de persoane, de la 2.400 cât este în prezent. "Apreciem faptul că aţi adus în România, aici, în Slatina, o investiţie de nivel mondial, la standarde recunoscute şi apreciate peste tot în lume, care ne onorează şi, în acelaşi timp, ne obligă să fim parteneri corecţi şi care să ne sprijinim reciproc", a continuat Boc.
Şeful Executivului a dat asigurări că deschiderea şi susţinerea Guvernului pentru derularea investiţiei în România va continua, în ciuda anului greu care a trecut. Folosindu-se de acest prilej, Emil Boc a menţionat ieşirea din recesiune şi cele trei trimestre consecutive de creştere, care anticipează ieşirea din criză. "Pot doar să vă informez că, din această perspectivă, în acest moment, România are un cadru economic stabil", a asigurat premierul.
Emil Boc a mulţumit şi autorităţilor locale pentru susţinerea investiţiilor din zona Slatina, felicitându-l pe primarul municipiului, Bogdan Vâlcov (PDL), pentru că are "o concepţie de administrare a comunităţii în interesul ei şi pentru comunitate".
Categorie articol: 

Comentarii