Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bobocii neduşi la biserică visează o catedrală. O catedrală liberală! La noi, la Brăila

Aşa a zis Cătălin Boboc, instalat preşedinte interimar al PNL Brăila, că se apucă de demolat bisericuţe, ca să construiască “o singură catedrală liberală”. Numai dracu’ a mai pomenit asemenea sintagmă în istoria omenirii! Dar nici aşa ambiţie dezlănţuită nu prea întâlneşti...

Dl Dănăilă a demisionat pentru că a obţinut sub 27%, mai exact 26,52% la CJ - votul considerat cel mai reprezentativ politic. I-a luat locul candidatul susţinut de Alianţa PNL-Brăila Nouă la preşedinţia Consiliului Judeţean, Cătălin Boboc, care a obţinut, pe personalitatea proprie, fix 23,94% din voturi. Vasăzică, mult sub scorul partidului!

În condiţiile astea, propulsarea unei locomotive atât de spectaculoase ca Boboc în fruntea PNL Brăila ne obligă, la PSD, oricât de stânjeniţi am fi, dar ne obligă, clar, să-i mulţumim public lui Ludovic Orban pentru această politică inspirată de cadre. Nu, nu e blat, că n-aveam noi atâta imaginaţie, dau în scris! (PESEDISTUL de serviciu)

P.S. Fără mişto, ăsta-i chiar un text scris de un pesedist! Dacă au vreun pamfletar printre ei invităm şi liberalii să scrie, sau alde usr-plus, sau alde Adetu 3% de la PMP,  dacă au şi altfel de idei. Succesuri!
Categorie articol: 

Comentarii