Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Boboc nu a ieşit încă de sub fusta mamei

Uns şef la liberali, Cătălin Boboc încearcă să facă şi el ce fac oamenii mari de pe la partide. Şi anume să ţină conferinţe de presă. Exact ca mai toţi politicienii, niciodată nu are ce spune, dar el vorbeşte chiar şi după ce a reuşit să-i adoarmă pe toţi cei prezenţi în sală. Apropo de sală, că m-am luat cu vorba. Cătălin Boboc a ţinut ultima conferinţă de presă în barul său, de parcă ar fi gangster, nu băiatu' lu' mama. E, la această întâlnire cu presa, cine credeţi că stătea vigilentă într-un colţ, gata să intervină în caz de ceva? Exact: doamna Boboc, adică nimeni alta decât mama lui Cătălin.

Evident, jurnaliştii s-au gândit că poate a avut femeia treabă la bar, poate este un fel de administrator, aşa justificându-se prezenţa ei acolo. Aiurea! Doamna Boboc se afla acolo cu o misiune precisă: să dea cu pumnul (metaforic vorbind) în cei care, la o adică, ar fi îndrăznit să-i adreseze întrebări incomode fiului ei, punându-l în situaţii delicate.

Ceea ce s-a şi întâmplat la nici 5 minute de la debutul conferinţei. Faza a fost de toată jena, căci nimeni nu se aştepta la o aşa reacţie din partea doamnei Boboc. Pur şi simplu, mama lui Cătălin a intervenit în discuţie, luându-i vorba din gură colegei de la Obiectiv, care adresase o întrebare. Ea s-a grăbit să-şi apere băiatul de parcă acesta era atacat de talibani, cu arme şi cuţite. Madam Boboc s-a gândit să-l salveze pe Cătălin dintr-o situaţie delicată şi l-a băgat într-una penibilă, răspunzând în locul lui.

În lumina noilor dovezi apărute graţie doamnei Boboc pot spune că acest Cătălin este personajul providenţial care poate scoate PNL Brăila din groapa săpată de Cibu dacă-l lasă mămicuţa lui să iasă la joacă "în municipiu".
Categorie articol: 

Comentarii