Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Boboc denunţă vizitele DNA la PSD şi în instituţiile publice

În cadrul unei conferinţe de presă, desfăşurată ieri la sediul PNL Brăila, liderul liberalilor Cătălin Boboc a adus aminte presei că DNA a descins în mai multe rânduri în instituţiile publice locale, ba chiar a susţinut că, miercuri, DNA ar fi ridicat o serie de acte şi de la PSD Brăila.
"La CJ, cred că doar portarul nu a mers să dea cu subsemnatul la DNA. Cu privire la diferite proiecte cel puţin suspecte, unele dintre ele chiar dovedite. La Primărie se întâmplă la fel. Am înţeles că, ieri (miercuri - n.r.), la sediul PSD Brăila a descins DNA să verifice nişte campanii, cum au fost ele finanţate. Niciun membru PNL nu a fost întrebat de sănătate până acum. De ce oare? O sursă externă mi-a spus despre descinderea DNA la sediul PSD", a declarat Cătălin Boboc, preşedintele PNL Brăila.
Surse autorizate din cadrul PSD Brăila ne-au confirmat faptul că, într-adevăr, DNA a făcut o solicitare PSD-ului de a ridica o serie de documente: "Nu sunt documente ce vizează vreo campanie electorală, ci unele care vizează o serie de activităţi ale partidului din perioada 2008- 2010".
Vorbim - am aflat din aceeaşi sursă - despre o perioadă în care şef la PSD Brăila, dar şi la Consiliul Judeţean, era nimeni altul decât Gheorghe Bunea Stancu, acum încarcerat la Penitenciarul Focşani, în dosarul "Mită la PSD".
Într-adevăr, în ultimul an, DNA - Structura Galaţi a avut mult de lucru la Brăila. De la CJ a fost ridicat dosarul "Vamed", acela privind contractul cu Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, ce reglementa modul în care a fost construită Secţia Pediatrie - Cardiologie. De la Primărie s-au ridicat, pe lângă persoane - remember cazul Simionescu, Anghelescu - 33 de volume ce conţin actele prin care au fost realizate o serie de proiecte cu fonduri nerambursabile/ europene şi nu numai.

 
Categorie articol: 

Comentarii