Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Boboc încă este în depresie! Nu a uitat bătaia pe care a încasat-o la locale şi vrea demisia lui Dragomir

Omeneşte vorbind, îl înţeleg pe fostul senator PNL Brăila, Cătălin Boboc. Nu cred că vrem să aflăm niciunul dintre noi cum s-a simţit el în noaptea de 5/6 iunie 2016, atunci când a aflat rezultatele la alegerile locale. Candidatul de primar Cătălin Boboc a pierdut lamentabil în faţa lui Marian Dragomir (PSD). Astfel, Boboc a obţinut numai 18% din voturi, în timp ce pesedistul Dragomir a adunat 44% din totalul voturilor valide. Un astfel de scor nu numai că te descumpăneşte, în sensul că eşti afectat pentru înfrângere, ci te aruncă în pragul depresiei. Mai ales că, să ne aducem aminte, cu câteva zile înainte de alegerile locale, Boboc prezenta sondaje de opinie conform cărora el s-a aflat pe primul loc în preferinţele brăilenilor. După care a venit dezastrul!

Cum ziceam, îl înţeleg pe Cătălin Boboc că nu a putut să uite nici după 2 ani această înfrângere usturătoare. Probabil că acest eşec politic îl va urmări toată viaţa. Motiv pentru care Boboc şi are astfel de ieşiri hazlii, cum ar fi solicitarea demisiei lui Dragomir. Mă ştiţi: nu am fost şi nu am să fiu niciodată fan Dragomir, pe care îl consider un primar slab. Dar, totuşi, să îl văd pe Boboc pe post de vârf de lance în lupta contra lui Dragomir mi se pare deja prea mult. Da, aş putea eu să îi cer demisia lui Dragomir pentru că sunt nemulţumit de felul în care arată Brăila. Aţi putea d-voastră, cetăţenii Brăilei care v-aţi enervat pe banii voştri în ultimii 2 ani, dar nu Boboc.

E adevărat, şi Cătălin Boboc este cetăţean al Brăilei. Dar el a fost atâta vreme plătit din bani publici (ca senator), a avut acces la butoane (pe vremea când PNL conducea Brăila) şi nu a făcut nimic pentru a îmbunătăţi viaţa brăilenilor. Altfel spus, Boboc este din acelaşi film cu Dragomir, numai că poartă tricouri diferite. Ce ar vrea Boboc? Să plece Dragomir şi să îi facă acte de vânzare-cumpărare pentru fotoliul de primar al Brăilei?

Astea sunt regulile democraţiei. Dacă Dragomir a câştigat alegerile, trebuie lăsat să îşi ducă mandatul la capăt. Eu unul nu am să îl votez pe Dragomir, în 2020, dar asta nu înseamnă că stau să bag băţul prin gard (ca Boboc) ori de câte ori plouă afară. Cătălin Boboc încă are nevoie de şedinţe de consiliere psihologică pentru că nu dă semne că şi-a revenit după bătaia aia soră cu moartea pe care a încasat-o de la PSD Brăila, la alegerile locale din iunie 2016. Până atunci ar trebui să se ţină departe de viaţa politică. (Cătălin MORMOLOC)
Categorie articol: 

Comentarii