Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

BMW furat din Marea Britanie, descoperit în trafic de poliţiştii de frontieră brăileni

• maşina fusese luată în leasing de un ieşean, care a adus-o în ţară fără să achite ratele • autorităţile din Marea Britanie au emis alertă internaţională • persoana din Iaşi i-a vândut autoturismul unui gălăţean, care susţine că nu ştia nimic despre problemele existente • acesta se afla în Brăila când a fost oprit în trafic de poliţiştii de frontieră şi a fost informat că maşina va fi indisponibilizată

 

Poliţiştii de frontieră brăileni au identificat în trafic şi indisponibilizat, marţi, 22 mai, un autoturism marca BMW 320D ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Marea Britanie, la sfârşitul lunii aprilie a acestui an.

Autoturismul era condus prin municipiul Brăila de cetăţeanul român I.T., în vârstă de 37 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că, în luna august a anului trecut, a achiziţionat autoturismul de la ieşeanul M.C., în vârstă de 39 de ani. Acesta a mai adăugat că nu are cunoştinţă că autoturismul este căutat de autorităţi.

Poliţiştii de frontieră au mai stabilit faptul că autoturismul în cauză aparţine unei firme de leasing din Marea Britanie, iar M.C. cumpărase maşina în luna mai 2017, dar nu a mai efectuat plăţile către societate şi nu avea dreptul să vândă autoturismul sau să părăsească teritoriul Marii Britanii fără acordul firmei de leasing.

“Autoturismul, în valoare de 35.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, fiind efectuate cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz de încredere şi înşelăciune”, se precizează într-un comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră.
Categorie articol: 

Comentarii