Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Blue Stars Brăila face selecții pentru grupele de juniori A, B și C

* acțiunile de selecție au loc zilnic, de la ora 10.00, la stadionul Progresul,   vizați fiind copiii născuți între anii 2001 – 2006

 

 

Clubul de fotbal Blue Stars Brăila face selecții pentru completarea gupelor de fotbaliști care evoluează la echipele de juniori A, B și C, vizați fiind copiii născuți între anii 2001 – 2006.

Selecțiile, care au început deja de o săptămână, se derulează în continuare, zilnic, de la ora 10.00, la stadionul Progresul până pe data de 30 iulie.

Blue Stars a avut un sezon 2018-2019 foarte bun. A participat în competițiile naționale sub titulatura de Dacia Unirea și a ajuns la turneul semifinal la Campionatul Național Elite la U15. La juniori B, clubul condus de Daniel Pleșa a fost la un pas de a ajunge la Elite, iar la juniorii A, a avut o prestație meritorie.

În campionatele care vor începe în această toamnă, Blue Stars, care printre antrenori are foste glorii ale fotbalului brăilean, precum Ionel Drăgoi, Daniel Pleșa, Cristi Baltă, Alexandru Balaban, vrea să depășească performanțele realizate în sezonul trecut.
Categorie articol: 

Comentarii