Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

BLITZ

Concursul "Gheorghe Naum", la a XIV-a editie

Luna noiembrie este marcata de concursul "Gheorghe Naum" organizat de Liceul de Arta "Hariclea Darclee" Braila. Evenimentul atrage elevii claselor IX-XII din toate liceele tarii. Pot prezenta compozitii de arta plastica si decorativa, proiecte de design si arhitectura, machete de afis si fotografii pe tema "Lumi paralele". Cistigatorii fiecarei sectiuni vor fi desemnati de juriul format din profesori de la Universitatea De Arte, Bucuresti si M.E.C.T. Vernisajul si premierea au loc pe 15 noiembrie.

Andrei Pavel si Adrian Voinea, la Braila

Luni, C.N. Gh. M. Murgoci a gazduit, pentru o ora, doua personalitati ale tenisului romanesc: Andrei Pavel si Adrian Voinea. Intilnirea a fost organizata in cadrul turneului de promovare a candidatului la presedintia Federatiei Romane de Tenis (FRT), Florin Segarceanu. Elevii au avut ocazia sa-i urmareasca pe cei doi si chiar sa joace tenis cu acestia, chiar daca doar pentru citeva minute.

"E-cultura"

Vineri, Biblioteca Judeteana "Panait Istrati" a gazduit colocviul cu tema "E-cultura". Dan Bistriceanu (Monitorul de Braila), Marian Coman (Obiectiv - Vocea Brailei), Codrin V. Smirnov (Ziarul de Braila), George Petrenco (Arcasu’), Madalina Glavan (C.N. Gh. M. Murgoci) si Cristian Robu-Corcan (Biblioteca Judeteana "Panait Istrati") au dezbatut problema culturii pe internet. De mentionat sint si invitatii speciali ce au fost prezenti, incepind cu ora 18.30, la sediul bibliotecii din calea Calarasilor nr.54 : Laszlo Alexandru (Revista E-Leonardo), Mihail Vakulovski (Revista Tiuk), Mirela Neculcea (Blogul Rocultura) si Bogdan Hrib (Editura Tritonic).
(Grupaj realizat de Ruxandra STROE)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii