Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Blitz

Au alungat spiritele rele

Joi, la Bella Italia, o multime de copii deghizati in costume infricosatoare s-au distrat toata seara pentru a alunga spiritele rele conform sarbatorii "Halloween". Indrumati de Rodica Bocaniciu, micutii au participat la diferite concursuri si s-au atrenat in spiritul noptii spiritelor. Proba de dans, proba de costume sau concursul de mesaje de Halloween i-au infierbintat pe copii. Nu numai ca s-au distrat dansind pe hiturile anului, dar au si primit premii surpriza si diplome, insa atractia serii a fost face-paintingul. Si la Mall Promenada Braila s-a organizat o petrecere de "Halloween. Sub deviza "Super concert, distractie si premii pentru tine si prietenii tai", alaturi de Inna sI Dj Morris ce au incins atmosfera, cei prezenti au alungat fortele raului.

Arta pentru tinerii braileni

In ciuda faptului ca multi se pling de absenta evenimentelor culturale pentru tineri, si nu numai, doi tineri braileni si-au expus de curind lucrarile. Cezar Spataru a pus la dispozitia publicului noua sa expozitie de fotografii numita " Ziduri", in holul Cercului Militar. Cei interesati de latura artistica a tinerilor braileni, pot admira si lucrarile Ioanei Serban. Cea de-a treia expozitie personala, "Luna", a fost vernisata pe 23 octombrie 2008, la C. N. "Gh. M. Murgoci".

Forum cetatanesc

Pe 29 octombrie, a fost organizat la Braila "Forumul cetatenesc". Alaturi de Fundatia Konrad Adenauer si de Asociatia Nationala de Consiliere pentru Cetateni, Biroul de Informare al Parlamentului Europen a oferit brailenilor posibilitatea de a afla mai multe despre UE, despre modul cum se pot implica cetatenii contribuind la viitorul european comun. Au fost prezenti si tineri; acestia au avut posibilitatea de a adresa intrebari si de a-si exprima parerile si sperantele. (Grupaj realizat de Ruxandra STROE)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii