Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Blitz

"Parazitii" cinta pentru bobocii din Arte

* Balurile bobocilor au devenit adevarate "evenimente mondene". Dupa ce s-au distrat la balurile orgnizate de unele licee, tinerii braileni mai au inca ocazia sa participe la petrecerile organizate de : C. N. Ion Ghica, pe 31 octombrie, in Club Insomnia, unde este invitata Giulia * pe 7 noiembrie, la ora 20.00, cei de la Parazitii vor cinta pentru elevii Liceului de Arta "Hariclea Darclee" * Pe 14 noiembrie, in aceeasi locatie, bobocii Liceului "Ana Aslan" vor dansa pe muzica celor de la Impact * Balul organizat de Liceul "Panait Cerna" va avea loc pe data de 5 decembrie, unde invitatii sunt Geo Da Silva si Funky Dj.

13 ani de Waldorf

* Ieri, Scoala Waldorf a sarbatorit 13 ani de existenta. Ca in fiecare an, toti elevii scolii au marcat sarbatoarea de toamna, cu diferite activitati si programe artistice. La ora 17.00, la Casa Armatei, elevii din ciclul gimnazial si primar, precum si copiii Gradinitei Waldorf, alaturi de cadrele didactice, au prezentat momente artistice strins legate de perioada toamnei. Dupa ora 19.00, la Scoala Waldorf s-a deschis bazarul specific acestei sarbatori, unde elevii au vindut obiecte confectionate manual chiar de ei sau prajituri facute impreuna cu parintii, aceasta fiind o forma de a stringe banii necesari pentru a-si procura materialele necesare (flautele pentru elevii de clasa a VIII-a, acuarelele ori tricourile echipei de fotbal), profitind de veselia si buna dispozitie a celor prezenti.

Distractie la Sarbatoarea Mortilor

*Joi, 30 octombrie, Bella Italia organizeaza petrecerea de Halloween pentru copiii de 9-12 ani. Concurs de costume, momente surpriza, face painting si distractie in spatele mastilor... asta ii asteapta pe copiii ce vor alege sa petreaca "noaptea spiritelor" alaturi de Bella Bambini. Majoritatea invitatilor provin din Scoala "Mihai Eminescu", Scoala Waldorf si C. N. N. Balcescu, acestia fiind familiarizati cu petrecerile festive organizate de Bella Italia. (Grupaj realizat de Ruxandra STROE) 30 octombrie, Bella Italia organizeaza petrecerea de Halloween pentru copiii de 9-12 ani.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii